OKO Puncture Free voor 'On-Road' motorfietsen, motorscooters & scooters

  • De eenvoudig te gebruiken On - Road Tyre Sealant.
  • Een essentieel accessoire.
  • Geen banden meer vervangen.
  • Een flesje beschermt 1-2 banden.
  • Repareert gaten tot 5 mm.
  • Werkt met binnenbanden en tubeless.
  • Fles dop bevat ventielsleuteltje.

OVERZICHT

Met je gedachten bij de weg en vertrouw erop dat OKO u thuis brengt.

Aanbevolen voor gebruik tot 130kph ( waar wetten toelaten ) geschikt voor standaard motorbanden voor gebruik op de weg.

Geschikt voor regelmatige toermotoren , scooters en bromfietsen die meestal reizen op de weg ( Voor gespecialiseerde off-road motoren, gebruiken OKO XT ) .

Evenals met een andere vloeistof , is het niet geschikt voor gebruik in de ultra - low profile superbike banden .

OKO beschermt tegen klapbanden, en zelfs als er een groot lek wordt gereden zal het spanningsverlies veel minder zijn waardoor u uw voertuig onder controle houdt, OKO redt letterlijk levens .

Professionele gebruikers zullen vooral genieten van de bescherming en verminderd tijdsverlies die het biedt . Als de tijd is kostbaar, is OKO van onschatbare waarde .

Bij het testen bij de Nederlandse politie, waren ze zo onder de indruk dat ze eisten om hun vloot motorfietsen te voorzien van OKO.

Niet gebruiken met chromen wielen : deze zijn uiterst gevoelig en kunnen aangetast worden door OKO en kan blaasjes in de dunne coating veroorzaken. OKO bevat anti - corrosieve ingrediënten en is veilig voor gebruik met lichtmetalen velgen of stalen velgen .


Functies

Met een 500 ml fles kunt u 1-2 banden vullen, afhankelijk van grootte.

Eenvoudige montage met behulp van het ventielsleuteltje en vulslangetje wat in elke flessendop wordt bijgeleverd .

Een vat van 25 liter is ideaal voor de retailer en service werkplaatsen : de heavy-duty drum pomp is een eenmalige aankoop en kan steeds opnieuw worden uitgespoeld voor herhaald gebruik in snel vullen van banden.


Voordelen

• Elimineert de onzekerheid en het gevaar van een lekke band.
• Vermijdt downtime veroorzaakt door lekke banden.
• Repareert gaten met een sterke duurzame afdichting , terwijl u rijdt.
• Geen behoefte om stil te staan aan de kant van de weg als gevolg van een lekke band.
• Verlengt de levensduur van de band.
• Elimineert hoge reparatiekosten.

Moet worden gebruikt voor de door de fabrikant opgegeven snelheden van het voertuig en binnen van toepassing zijnde snelheidsbeperkingen, indien deze lager zijn. Waar het voertuig en de wet snelheid toestaan, mag OKO worden gebruikt op de openbare weg zonder snelheidsbeperking .


Kenmerken

Niet corrosief : onbrandbaar : Ongevaarlijk

Geen nadelige INVLOED OP BANDEN of velgen ( bevat anti - corrosie middelen die stalen en lichtmetalen velgen beschermen : niet gebruiken op chromen wielen die kwetsbaar zijn) .

WERKT MET binnenbanden en Tubeless banden . Bij gebruik van binnenbanden, controleer de bandenspanning voor elke rit : indien er bewijs is van significante vermindering , vervang de binnenband . OKO zal de meeste kleine gaten dichten in binnenbanden maar kan geen scheuren , of grote gaten repareren in de binnenband. Het succespercentage van repareren zal hoger zijn met tubeless banden dan met binnenbanden.

Kleur: Paars . Vloeibaar . Ruikt bijna niet .

Hoeveelheid: helft van de fles in elke band .

OKO Puncture Free tariefnummer: HS.3824.90.97
OKO Pressure Application Pomp tariefnummer: HS.8413.20.90


Voorzorgsmaatregelen

Geen risico en veiligheids labels of waarschuwingen nodig omdat dit product als niet gevaarlijk geclassificeerd wordt volgens de geldende regelgeving . Normale veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen : draag handschoenen en bescherm uw ogen. Spoel het product direct uit alle kleding (vooral leer ) als u hierop gemorst heeft. Uit de buurt van kinderen houden . Bij inslikken, een arts raadplegen.